Doopsuiker

Vis Ta Vie

De collectie van Vis Ta Vie is zeer mooi. Met de leuke kleertjes en de accessoires die erbij horen hebben zij een super mooi resultaat. Deze zijn van een zeer goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Dit is echt met veel geduld gemaakt. Ook hebben zij er een eigen lijn van geboortekaartje bij en bijpassende snoepjes die hun collectie apart maakt.

De Makerij

De collectie van de De Makerij is gemaakt van natuurlijke materialen. Al deze artikelen worden gemaakt in Nepal, door leveranciers die aangesloten zijn bij Fair Trade Group Nepal. Dat betekent: goede werkomstandigheden voor al wie aan deze collectie van De Makerij werkt, een eerlijk loon verdient en er geen kinderarbeid is. Dat is toch een fijne gedachte wanneer je de doopsuikergeschenkjes uitkiest voor de baby.

Marco

Marco is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in doop- communie- en huwelijksartikelen, seizoengebonden collecties en geschenkverpakkingen. Met een uitgebreid assortiment, er is voor iedereen wat. Vooral hun eigen collectie met de diertjes zijn ontzettend leuk. Toekomstgericht streeft Marco ernaar verder te investeren in het creëren en realiseren van eigen ontwerpen met totaalconcepten, steeds concurrentiële prijzen aan te bieden en een goede vriendelijke service te bieden. Met deze vooruitzichten blijft Marco een gevestigde waarde op de Markt. Luc en Leen zijn dan ook terecht fier op hun zaak.

Buromac

Buromac is een van grootste firma in Europa. Zij hebben een uitgebreide collectie van doopsuiker en geboortekaartjes en huwelijksaankondigingen. Creativiteit, klantentevredenheid, kwaliteit en maatschappelijk engagement zijn de belangrijke kernwaarden die zij hoog in het vaandel dragen. Buromac innoveert en investeert in groene technieken voor onder andere energie-opwekking en afvalsortering. Ze behaalden bovendien het FSC®-certificaat voor verantwoord gebruik van papierbronnen. Zo dragen ook zij hun steentje bij aan de ecologische toekomst van de komende generaties. Door het behalen van het charter voor Duurzaam Ondernemen, kregen zij erkenning voor hun inspanningen voor duurzaamheid en sociale betrokkenheid. De jarenlange samenwerking met goede doelen organisaties zoals Artsen zonder Grenzen en Make-a-Wish illustreert dit engagement.

De Bock

De bock is een unieke fabrikant in België die sinds 1982 actief in het vervaardigen van allerhande drageerproducten. Ze hebben een uitgebreide collectie van suikerbonen, lentilles en chocolade. Ze bieden een zeer uitgebreid kleurenassortiment aan. Je kan deze altijd bekijken op hun website.

Copyright © 2015 Doopsuiker Ons Geluk.